Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ARPA

O nás

Představení společnosti
 

Tiskárna ARPA je operativním podnikem na zdejším trhu produkujícím v jednom místě kompletní polygrafické práce nejvyšší kvality. K výrobě plnohodnotných prací je potřeba vysoce profesionální technologie, která plně zaručuje požadovanou kvalitu - množství - zajímavou cenu.

Sídlo a provozní prostory má společnost ve Dvoře Králové nad Labem,v ulici Kotkova 792. Zde může zájemce získat veškeré informace o nabízených službách, může získat vzorky materiálů, cenovou nabídku nebo jenom návrh řešení.
 

Obchodní podmínky
 

Dodací podmínky
Dodací podmínky souvisejí s dodávkou a převzetím objednaného zboží i s výší celkové fakturační částy, která je sjednávána při přijetí objednávky a výpočtu kalkulace, kde běžně uvádíme cenu s vlastní operativní dopravou i bez dopravy.

Způsob dodání

  • osobní odběr v sídle společnosti
  • naší operativní dopravou (Dvůr Králové nad Labem a okolí rozvoz zdarma, ostatní - dle individuální dohody)
  • prostřednictvím přepravní služby - Česká pošta, PPL, DPD a TOPTRANS - dle pevných cenových tarifů

Platební podmínky
Platební podmínky určují zejména místo, dobu a způsob úhrady. Zvolení vhodných platebních podmínek odráží rizikovost např. při výrobních operacích, riziko platební neschopnosti nebo riziko opožděných plateb.

Způsob platby:

  • hotově při převzetí
  • převodem se splatností
  • převodem před dodáním
  • dobírkou

U všech případů se se zákazníkem řeší způsob úhrady individuálně již před zahájením samotné výroby.

Termín výroby
Termín výroby většinou uvádíme do 4-5 pracovních dnů od zaslání závazné objednávky. V případě většího objemu nákladu, či konstrukční složitosti výrobku je tento termín pouze informační a ve většině případů se se zákazníkem domlouvá termín individuální, již při sestavování cenové kalkulace.

Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů
V případě, že dojde mezi Poskytovatelem a Objednatelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb dle § 14 zákona o ochraně spotřebitele, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je:

Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát
Štěpánská 15, 120 00 Praha 2
Email:adr@coi.cz
Web: www.coi.cz